NOTA DE INFORMARE

Conform regulamentului Uniunii Europene numarul 679 din 2016, IVASCU ADRIAN-CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, entitatea juridica proprietar al site-ului de comert electronic „albinalucratoare.ro” prezinta urmatoarele actualizari si modificari ale politicii de protectie a datelor personale.

Conform reglementarilor regulamentului GDPR – IVASCU ADRIAN-CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA prin site-ul de comert electronic „albinalucratoare.ro„ este operator de date cu caracter personal; aceasta presupune atat colectarea cat si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Daca aveti intrebari legate de politica de protectie a datelor, ne puteti contacta pe adresa de email ivana_georgiana@yahoo.com

Scopul colectarii si prelucrarii datelor este: comertul electronic.

Ce date cu caracter personal sunt colectate si prelucrate ?

Temeiul legal al colectarii si prelucrarii acestor date cu caracter personal: incheierea si executarea unui contract de vanzare si cumparare; acest contract este incheiat automat de fiecare data cand folositi site-ul „albinalucratoare.ro” pentru a comanda produsele aflate in stoc; acelasi contract este valabil si se formeaza si in cazul campaniilor de precomenzi pe baza facturii proforme emise de catre entitatea juridica.

Care este scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal?

Care sunt entitatile imputernicite responsabile sa prelucreze datele cu caracter personal in numele operatorului?

Conturi de client create pe site-ul de comert electronic „albinalucratoare.ro” – NU SUNT OBLIGATORII PENTRU A COMANDA !

Pentru a efectua o comanda pe site-ul de comert electronic „albinalucratoare.ro” NU este necesara crearea unui astfel de cont de client!

Crearea unui astfel de „cont de client” este OPTIONALA.

In momentul in care completati datele dumneavoastra pentru a finaliza comanda produsului / produselor de pe site-ul de comert electronic „albinalucratoare.ro” sistemul electronic de comert va ofera optiunea de a crea un cont de client automat.

Acest cont de client va ofera acces la toate comenzilor efectuare pe site-ul de comert electronic „albinalucratoare.ro” cat si posibilitatea de realiza recenzii la produsul / produsele achizitionate de pe site-ul „albinalucratoare.ro„.

In ce conditii se pot sterge datele cu caracter personal ?

Datele personale folosite la facturare si la raportarea financiar-contabila nu se pot sterge conform legislatiei in vigoare.

Datele folosite la facturare precum si facturile emise pentru produsele vandute prin site-ul de comert electronic „albinalucratoare.ro” trebuie arhivate si stocate pe o perioada de minimum 5 ani.

Datele personale folosite la generarea automata a contului de client (operatiune optionala asa cum se mentioneaza mai sus) se pot sterge din contul dumneavoastra de client prin optiune de stergere a contului.

Puteti cere confirmarea scrisa a stergerii acestor date pentru contul dumneavoastra de client la adresa de email  ivana_georgiana@yahoo.com