INTRODUCERE

Prin accesarea site-ului www.albinalucratoare.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania.

Utilizatorii site-ului sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare pentru site-ul www.albinalucratoare.ro.

Clientul declara ca intelege si se obliga ca la efectuarea unei comenzi „online” sau „offline” a luat cunostinta si este cu totul de acord cu cele mentionate in continuare; in caz contrar are obligatia de a declina comanda.

Astfel, siteul www.albinalucratoare.ro este proprietatea IVASCU ADRIAN-CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA cu sediul la adresa sat Lapusani, Comuna Cosesti, Nr.70, Judetul Arges, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F3/1258/04.07.2011 si avand codul fiscal 28771447.

Prin intermediul site-ului utilizatorul poate accesa informatii cu privire la podusele oferite de IVASCU ADRIAN-CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA.

Prin utilizator intelegem orice persoana fizica sau juridica care se inregistreaza pe site sau care foloseste site-ul pentru a comanda produse si care accepta termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

IVASCU ADRIAN-CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare oricand prin actualizarea acestei pagini, modificarile devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii „www.albinalucratoare.ro„.

DREPTURI DE AUTOR

Toate materialele prezentate in site sunt proprietatea intelectuala a IVASCU ADRIAN-CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA si nu pot fi reproduse sau copiate. Folosirea acestor materiale fara acordul in scris al proprietarului de drept, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

IVASCU ADRIAN-CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA nu poate fi trasa la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii improprii a site-ului www.albinalucratoare.ro si a produselor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii folosirii acestuia.

IVASCU ADRIAN-CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA nu poate garanta functionarea 100% a site-ului si a server-ului si nici lipsa totala a riscurilor de securitate.

Toate informatiile personale dar si operatiunile standard ale site-ului „www.albinalucratoare.ro” sunt criptate cu ajutorul unui certificat de securitate SSL cu urmatoarele caracteristici:

The connection to this site is encrypted and authenticated using a strong protocol (TLS 1.2), a strong key exchange (ECDHE_RSA with P-256), and a strong cipher (AES_128_GCM).”

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Pentru informatii legate de protectia datelor personale, accesati pagina dedicata aici : https://albinalucratoare.ro/protectia-datelor-personale/

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin utilizarea site-ului si a produselor oferite, dumneavoastra in calitate de utilizator, va angajati sa respectati legile aplicabile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau alte activitati similare care ar putea pune in pericol buna functionare a site-ului „www.albinalucratoare.ro”, buna functionare a server-ului care deserveste site-ul mentionat, securitatea informatiilor stocate etc.

De asemenea, va asumati responsabilitatea de a nu modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce sau de a crea produse derivate sau de a vinde orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

Va asumati orice fel de costuri aditionale legate de utilizarea site-ului „www.albinalucratoare.ro” respectiv acele costuri solicitate de catre furnizorii de servicii de internet si de servicii telefonice.

Va asumati responsabilitatea pentru pierderile financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului dumneavoastra sau a informatiilor financiare care va apartin, pentru a achizitiona produsele oferite prin intermediul „www.albinalucratoare.ro„.

DREPTUL DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare, orice client al „www.albinalucratoare.ro” are dreptul sa refuze produsul achizitionat timp de 14 zile calendaristice de la primirea produsului prin S.N. Posta Romana.

PLATA, LIVRARE SI STOC

Plata contravalorii produselor vandute de „www.albinalucratoare.ro” se poate face astfel:

Fiecare produs oferit prin intermediul site-ului va avea un stoc dedicat; in cazul in care stocul este 0 (zero), produsul va mai fi afisat pe „www.albinalucratoare.ro” in mod automat cu “Stoc Epuizat”.

Livrarea produselor achizitionate se face prin SAMEDAY Courier in Romania.

Costul de livrare in acest moment este de 25 RON.

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei dureaza intre 3 si 5 zile lucratoare. In cazul in care coletul nu ajunge, ne puteti contacta.